
شناسایی تهدیدهای امنیت سایبری اینترنت اشیا
با رشد فناوریهای نوین و دستگاههای مبتنیبر اینترنت اشیاء، کاربران در معرض تهدیدهای سایبری مختلفی قرار دارند. در خانههای هوشمند، دستگاههای متعددی به اینترنت متصل میشوند و درنتیجه، نقاط دسترسی بیشتری درمقایسه با قبل در معرض حملات هکری قرار دارند.

چگونه بلاک چین آینده اینترنت اشیاء را می سازد؟
به گفته موسسه تحقیق و مشاوره گارتنر، تا سال ۲۰۲۰، بیش از ۲۰ میلیارد وسیله در سراسر جهان به اینترنت متصل خواهند بود و بازاری با ارزش بیش از ۳ هزار میلیارد دلار به وجود میآورند.

رایانش مرزی و اینترنت اشیاء چه تاثیری بر بازار دیتاسنتر خواهد داشت؟
اینترنت اشیا سریعتر از همیشه به توسعه و نفوذ در دنیای فناوری ادامه میدهد. شرکتهای متعددی پیادهسازی تجهیزات مرتبط با این فناوری را در دستور کار خود قرار دادهاند و حجم دادههای تولیدشده بر اثر اتصالات جدید نیز روزبهروز افزایش مییابد.

نگاهی به مقوله رایانش ابری و اهمیت آن در دنیای اینترنت اشیاء
محاسبات ابری نوعی از پردازش مبتنی بر اینترنت است که در جریان آن، منابع ثالث پردازش رایانه ای و دیتا در اختیار کامپیوترها و دستگاه های درخواست کننده قرار می گیرد.

چرا 5G برای اینترنت اشیاء اهمیت دارد؟
شاید بتوان اینترنت اشیا را آینده اینترنت دانست و 5G نقش مهمی در رسیدن به این آینده خواهد داشت. 5G به ما اطمینان خواهد داد که در آیندهای با میلیاردها دستگاه متصل به اینترنت، بتوانیم ارتباط خود را حفظ کنیم.

اینترنت اشیاء چه کمکی به کاربران و مدیران ایرانی می کند؟
اینترنت اشیاء (IoT) دانشی که سالهاست در ایران مطرح شده است ولی هنوز افراد زیادی نسبت به این فناوری و خدماتی که ارائه میدهد آگاهی ندارند. این درحالیست که اینترنت اشیاء در ایران پیشرفتهای مناسبی داشته و اکنون از این فناوری در موارد مدیریت شهری و صنعتی استفاده میشود.

چگونه کارخانه های هوشمند خود را با اینترنت اشیاء صنعتی بسازید؟
تولید کنندگان می توانند برای بهبود کنترل کیفیت، دستیابی به راندمان عملیاتی، تجربه مشتری و موارد دیگر از اینترنت اشیاء استفاده کنند. آن ها با سرمایه گذاری در اینترنت اشیاء شاهد بازگشت سرمایه خود از طریق افزایش کیفیت محصولاتشان هستند. اما این تازه آغاز ماجراست.

چگونه IOT و AI می توانند به شروع مجدد فعالیت شرکت ها بعد از قرنطینه کمک کنند؟
بعد از ماه ها عدم اطمینان شدید شرکت ها به دلیل اپیدمی کرونا که منجر به توقف فعالیت های آن ها و قرنطینه و انزوای کارمندان در خانه شد سرانجام فعالیت ها به آرامی از سر گرفته می شود.

تاسیس قطب اینترنت اشیا
با موافقت وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و با عنایت به ظرفیت های علمی برجسته موجود قطب اینترنت اشیاء کشور در دانشکده مهندسی کامپیوتر

بهره برداری از وب سایت و دفتر قطب اینترنت اشیا
با عنایت به تاسیس قطب اینترنت اشیاء کشور در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر از این پس وب سایت الکترونیکی به نشانی iot.aut.ac.ir در

افتتاح آزمایشگاه کاربردی اینترنت اشیاء
اولین آزمایشگاه کاربردی اینترنت اشیاء با سرمایه گذاری مرکز اینترنت اشیاء (IoTIC) در دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد. – صدا و سیما: http://www.iribnews.ir/fa/print/1523107 – میزان

چهارمین کنفرانس شهر هوشمند، اینترنت اشیا و کاربردها
با همکاری قطب اینترنت اشیا کشور در دانشگاه امیرکبیر چهارمين کنفرانس بين المللي شهر هوشمند، اينترنت اشياء و کاربردهاي آن در دانشکده مهندسي دانشگاه فردوسي مشهد